KodiTips Forums

Kodi 17.5 Acting Weirdly

roztom

  • 10
  • +0/-0
    • View Profile
Kodi 17.5 Acting Weirdly
« on: November 10, 2017, 07:21:51 am »
Notwithstanding the strange antics of Covenant lately - which seems to have been fixed with a new update (?) I am experiencing the following: (Using Real Debrid) I have a large selection of Add-ons and this seems to be generic across Kodi. Either I get no stream or I get a good quality HD/5.1 stream, it plays for 10-12 min and then freezes. This is happening across a number of add-ons. I have done the Directory setting and cleared providers, search and cache on Covenet and Elysium. Everything ran ok until things got whacky recently.

I am still having the problem. Suggestions? TX..

Running H96+, 17.5, Android 7.1
« Last Edit: November 10, 2017, 07:34:54 am by roztom »

K4Me

  • 30
  • +0/-0
    • View Profile
Re: Kodi 17.5 Acting Weirdly
« Reply #1 on: November 10, 2017, 08:37:17 am »
99.9% chance there is a problem with the source, e.g., load on the server or network conjestion.

flhthemi

  • 223
  • +11/-1
  • FLHT = Harley Davidson HEMI = Dodge Challenger SRT
    • View Profile
Re: Kodi 17.5 Acting Weirdly
« Reply #2 on: November 10, 2017, 08:48:38 am »
I think I remember reading a post here somewhere yesterday that debrid had issues in France? with a power outage?




roztom

  • 10
  • +0/-0
    • View Profile
Re: Kodi 17.5 Acting Weirdly
« Reply #3 on: November 10, 2017, 08:53:58 am »
99.9% chance there is a problem with the source, e.g., load on the server or network conjestion.

It is across all add-ons.. My speed is where it should be. I wonder if this is specific to me or are others currently having this issue. I am in the US Central TIme zone watching in the evening. Tx

hatrix

  • 314
  • +27/-0
  • I'm the captain now.
    • View Profile
Re: Kodi 17.5 Acting Weirdly
« Reply #4 on: November 10, 2017, 10:16:09 am »
there has been issues with OVH hosting which is a huge provider and covers alot of addons and debrid.